Banen - infrastructuur

7 outdoor gravelterreinen

  • allemaal verlicht
  • allemaal met automatische sproei-installatie

Modern sportcomplex in 2 niveaus. Beneden het sanitaire gedeelte met ruime kleedkamers, toiletten en bergruimte. Bereikbaar via de automatische schuifdeuren. De lift naar de 1e verdieping bevindt zich rechts van de toiletten. Boven bevindt zich de functionele kantine met rechtstreekse toegang tot het ruime terras met uitstekend zicht op de tennisterreinen. Het terras bereik je via de trap die zich links, juist voorbij het overdekte terras bevindt, achter de muur.

  • clubruimte ETC bevindt zich links van de bar (waar de biljarttafel staat)
  • keuken aanwezig, met menukaart voor broodjes, snacks en maaltijden
  • toog met krukken in de kantine, zithoek, hoge en lage tafels met bijbehorende stoelen of krukken
  • ruimte uitgerust met groot tv-scherm


Indoorbanen Tennisfun

Als ETC lid kun je bij regen (in het zomerseizoen) gebruikmaken van de indoorbanen op Tennisfun. Reserveer je binnenbaan - net zoals je op ETC doet - via TPV (website of app). Hou er rekening mee dat interclub, (jeugd)lessen en tornooiwedstrijden voorrang hebben op vrije reservaties. Dit staat vaak niet vermeld in het reservatiesysteem. De heren-, dames- jeugdavond en andere georganiseerde clubactiviteiten wijken niet uit.

Wanneer je in het winterseizoen op Tennisfun wil spelen, contacteer je Jurgen Meeusen of Wim Kustermans voor meer informatie


Reserveren terreinen

Via de site van Tennis & Padel Vlaanderen raadpleeg en reserveer je de beschikbare banen. Of je doet dit via de app van TPV. Het elektronische reservatiesysteem is toegankelijk voor leden van onze tennisvereniging en overige Tennis Vlaanderen leden en tennisclubs. Wil je nu reserveren? Klik op de gele balk hieronder :-)


Wens je een baan te reserveren? Reserveer hier