Lidmaatschap ETC

Lid worden van Essense T.C. Inter

Word lid van ETC  en maak deel uit van een gezellige club, goed gelegen, met een mooi groot terras, goede uitbating EN - heel belangrijk - goed onderhouden banen! Je tennist op ETC van 1 april tot en met 30 september. Of, tot zolang de netten blijven hangen. Dat is afhankelijk van de weersomstandigheden. Je bent automatisch tot 1 maart van het volgende jaar lid van Tennis & Padel Vlaanderen. Daarvoor hoef je niets te doen, dat is inbegrepen in het lidgeld dat je betaalde aan de club.

Zodra het lidgeld is overgemaakt, kunnen we je (her)aansluiten bij Tennis Vlaanderen en kun je enkele dagen daarna elektronisch reserveren via de website van Tennis Vlaanderen. Hou er rekening mee dat er een aantal werkdagen overheen gaan tussen betaling/ontvangst van het lidgeld en de mogelijkheid om te reserveren!

Wat is inbegrepen in het lidgeld?

  • Terreinonderhoud, zodat je onbezorgd van "de mooiste sport ter wereld" geniet.
  • Online terreinreservatie via de website van TPV of via de app op je telefoon.
  • Lidmaatschap TPV is inbegrepen, zodat je gratis verzekerd bent tegen sportongevallen op of rond het terrein.
  • Door je lidmaatschap, kun je deelnemen aan alle tornooien georganiseerd door clubs aangesloten bij TPV. (inschrijven doe je via jouw spelersdashboard op de de site van TPV).
  • ETC en TPV houden je via een nieuwsbrief, FB, of info op de club geregeld op de hoogte van nieuwigheden, clubactiviteiten en nieuwtjes in de tenniswereld.
  • Deelname aan toffe activiteiten zoals heren- of damesavond, seniorenmiddag, jeugdavond, ontmoetingen, mixavond(en) competities.
  • Mogelijkheid tot het volgen van lessen (alleen leden kunnen op onze outdoor banen les volgen).


Lidgeld

Kijk voor de actuele tarieven op de website van Tennis & Padel Vlaanderen (TPV).

(update 03/05/23)Activeer zelf je lidmaatschap via de site van Tennis Vlaanderen

Na ingave of controle van alle gegevens, waaronder leeftijdscategorie en aantal gezinsleden, wordt automatisch de gunstigste formule berekend. Zorg er steeds voor dat u tijdig het lidmaatschap aanvraagt én betaalt om speelgerechtigd en verzekerd te zijn.

Bekijk het filmpje hieronder hoe het automatisch lidmaatschap werkt en klik dan op de knop om je lidmaatschap te activeren.

 

Wijzig jouw gegevens via je spelersdashboard

Je gegevens pas je gemakkelijk aan via jouw spelersdashboard op de website van Tennis & Padel Vlaanderen. Je komt op jouw dashboard door rechts bovenaan te klikken op de donkerblauw gemarkeerde knop "INLOGGEN". Nadat je bent ingelogd is de donkerblauwe knop rechtsboven vervangen door een grijze knop met jouw naam en/of foto. Klik daarop, kies rechtsboven "Beheer" in rode letters daarna kom je in jouw spelersdashboard waar je de nodige aanpassingen kunt maken.


Startpagina TPV uitleg inloggenBereiken van spelersdashboard