Nieuws

Kom 03.05 MiXeN

Vrijdag 03.05 is het mixavond. Vooraf inschrijven is onnodig. Laat Griet of Kim weten dat je er bent en graag deelneemt. Ze delen je in en vanaf 20u kun je de baan op. Speel je nog niet zo lang of ben je een nieuw lid? Pak je racket, trek je tennisschoenen aan, breng een goed humeur mee, dit is een perfect moment om deel te nemen. Het tennisniveau is onbelangrijk. Iedereen doet zijn best en geniet graag van een gezellige avond. Oh ja, zet alvast 07.06 en 06.09 in je agenda. Dan staan de volgende mixavonden op de planning.

* publicatie 18.04.2024 *


Data mixavonden bekend
Jeugdavonden starten op vrijdag 19.04

Jeugdavond weer van start!

Op vrijdag 19.04 begint de jeugdavond weer. Kom lekker tennissen en zet je lessen om in de praktijk op een ontspannen en leuke avond. Bovendien leer je nog meer jeugdleden kennen. Tof want dan kun je ook eens afspreken met iemand om vrij te gaan tennissen. Om 18u beginnen oranje en groen en om 19u spelen de MAXI kids. Weet je niet in welke groep je thuishoort? Geen nood, Bij je aanmelding bij de leden van de werkgroep, wordt je ingedeeld. Blijkt dat je beter past in een andere groep dan wordt er gewoon gewisseld. Wij hebben er heel veel zin in, jij hopelijk ook!

* Publicatie 17.04.2024 *

Inschrijving competitie damesavond verlengd

Ben je nog niet ingeschreven voor de damesavond en doe je graag mee? Je hebt nog tijd om je in te schrijven tot en met dinsdag 9 april. Wil je graag meedoen, maar is dit moeilijk vanwege je werk? Meld je dan aan als reservespeelster. Dan ben je er toch bij op deze sportieve en gezellige damesavond! Ook voor nieuwe leden is dit zeker een toffe manier om kennis te maken met andere leden op de club. Hier vind je het inschrijvingsformulier.

* publicatie 06.04.24 *


Inschrijving damesavond

Het seizoen begint echt

Even de startdata van de clubactiviteiten op een rijtje:

- maandag 15.04 aanvang jeugdplan
- maandag 15.04 senioren in de middag (hele seizoen)
- maandag 15.04 van 18 tot 19 uur G-tennis (tot en met eind juni)
- dinsdag 16.04 herenavond
- woensdag 24.04 damesavond (inschrijven t/m 09.04)
- Clubladder start vanaf 01.04 het hele seizoen door, inschrijven voor de clubladder is het hele seizoen mogelijk
- Interclub jeugd begint op woensdag 17.04
- Interclub jeugd begint op zaterdag 20.04
- Interclub volwassenen zaterdag 20.04 en zondag 21.04 vinden de 1e wedstrijden plaats

Meer informatie lees je terug onder 'clubactiviteiten'.

* publicatie 06.04.2024 * aangepast 17.04.

ETC ClubLadder i.s.m. Sportconnexions

ClubLadder

Je enkelspel vaardigheden (weer) aanscherpen? Dat kan vooral door te trainen. De clubladder is onder meer een perfecte mogelijkheid. Doe je mee? Of je nu een ervaren speler bent of net begint: met de ClubLadder bij ETC Essen vind je snel tennis spelers van jouw niveau. Meld je aan, selecteer je niveau en geef aan welke dagen je graag speelt. Je krijgt binnen twee weken je eerste wedstrijdmail. De eerste ronde begint maandag 1 april. Klik op de link voor meer informatie of schrijf je nu in: https://sportconnexions.com/etc-essen/
Degene die zich vorig jaar ook inschreef, ontvangt hierover automatisch een bericht van Sportconnexions. Hoe meer spelers deelnemen, hoe meer wedstrijden je kunt spelen op je eigen niveau!

Je kunt je heel het seizoen inschrijven voor de clubladder; geen probleem wanneer je bij de start onvoldoende tijd hebt om deel te nemen.
Baanreservatie

Op vrijdag 29.03 is de opening.
De netten worden die dag gehangen.
Een baan reserveren en tennissen kan vanaf zaterdag 30.03.
Voor diverse vaste activiteiten werden pleinen gereserveerd, denk hierbij aan interclub en diverse clubactiviteiten.

* Publicatie 28.03.24 *
Zet 29.03 in je agenda!

Die vrijdag organiseert ETC voor alle leden de seizoensopening!
In De Sportbar vanaf 20 uur. Een gezellige babbel en voor nieuwe leden een tof moment om kennis te maken. Natuurlijk wordt de inwendige mens niet vergeten. Tot de 29e maart!

* Publicatie 16.03 *
ETC Seizoensopening 29 maart 2024
Zomerlessen ETC

Schrijf je weer in voor zomerlessen!

Zin om weer lekker buiten te lessen bij de cracks van Tennisfun? Schrijf je dan in voor het jeugdplan 2024. Meer informatie over de lessen en de mogelijkheid tot inschrijven, kan via deze link. Vergeet niet om je lidmaatschap bij ETC tijdig in orde te brengen. Wanneer je geen lid bent, kun je namelijk geen lessen volgen. Jouw lidmaatschap aanvragen of vernieuwen doe je simpelweg via de website van Tennis en Padel Vlaanderen. Die info lees je hier terug.

* Publicatie 05.03.24 *

Data tenniskampen zijn gekend

De tenniskampen voor deze zomer worden - zoals meestal - georganiseerd in juli en augustus.
Het 1e kamp zal plaatsvinden van 8 t/m 12 juli 2024.
Het 2e kamp zal van 5 t/m 9 augustus 2024 zijn.
Meer informatie lees je terug op de pagina 'omnisport- en tenniskamp 2024'.

* Publicatie 05.03.24 *
Nieuws
Fundays Oranje 04.02.24

Fundays oranje

Zondag 4 februari wordt de Fundays oranje georganiseerd, wederom door ETC in nauwe samenwerking met TENNISFUN (Grensstraat 4 rechtsachter de fitness). Aanvangstijd is 14u. We vragen alle spelers om een kwartiertje op voorhand aanwezig te zijn.

* publicatie 25.01.24 *
Fundays rood en groen

Zondag 28 januari wordt door ETC in samenwerking met Tennisfun de Fundays georganiseerd. Rood start om 13u en groen om 15u. Dit zijn de correcte aanvangsuren! In eerdere communicatie is melding gemaakt van 17u als startuur voor groen, onze excuses voor deze fout.
Tennisfun vindt je aan de Grensstraat 4 rechts achter de fitness.

* publicatie 24.01.24 *
Fundays Rood & Groen 28.01.24

Interclub

De inschrijvingen voor de interclub zijn in volle gang! Alle ploegen zijn ingeschreven; ook zijn Birgit (volwassenen) en Griet (jeugd) druk bezig met het opgeven van de spelers en de reserves. Speel je interclub? Zorg dat je lidgeld tijdig is betaald, zodat je effectief als interclubspeler kan worden opgenomen.

* publicatie 25.01.24 *
Nieuwe uitbater

Sinds 2021 hebben we een nieuwe uitbater; Pascal Goosen. Veel spelers kennen Pascal waarschijnlijk als lid van ETC of als penningmeester. We wensen Pascal veel succes en kijken uit naar een plezierige samenwerking! Dat brengt ons ineens op het volgende onderwerp...

* publicatie 18.03.21 *
Nieuwsbrieven

Met regelmaat worden nieuwsbrieven per e-mail verzonden naar alle leden. Ontvang je ze niet? Check dan je spam of controleer het e-mailadres dat in je spelersdashboard staat (log daarvoor in op je spelersdashboard bij Tennis en Padel Vlaanderen). Op diezelfde site kun je trouwens ook alle nieuwsbrieven nalezen, www.tennisenpadelvlaanderen.be

* publicatie 18.03.21 *Zijn je gegevens veranderd?

Ben je verhuisd, is je telefoonnummer of e-mailadres gewijzigd? Vergeet dan niet je gegevens te veranderen op je spelersdashboard op de site van Tennis en Padel Vlaanderen. Geen idee hoe je dat moet doen? Contacteer ons secretariaat,Griet of Kim helpt je graag verder.

* publicatie 17.03.21 *