Nieuws

Fundays oranje

Zondag 4 februari wordt de Fundays oranje georganiseerd, wederom door ETC in nauwe samenwerking met TENNISFUN (Grensstraat 4 rechtsachter de fitness). Aanvangstijd is 14u. We vragen alle spelers om een kwartiertje op voorhand aanwezig te zijn.

* publicatie 25.01.24*

Fundays rood en groen

Zondag 28 januari wordt door ETC in samenwerking met Tennisfun de Fundays georganiseerd. Rood start om 13u en groen om 15u. Dit zijn de correcte aanvangsuren! In eerdere communicatie is melding gemaakt van 17u als startuur voor groen, onze excuses voor deze fout.
Tennisfun vindt je aan de Grensstraat 4 rechts achter de fitness.

* publicatie 24.01.24 *

Interclub

De inschrijvingen voor de interclub zijn in volle gang! Alle ploegen zijn ingeschreven; ook zijn Birgit (volwassenen) en Griet (jeugd) druk bezig met het opgeven van de spelers en de reserves. Speel je interclub? Zorg dat je lidgeld tijdig is betaald, zodat je effectief als interclubspeler kan worden opgenomen.

* publicatie 25.01.24 *

Nieuwe uitbater

Sinds 2021 hebben we een nieuwe uitbater; Pascal Goosen. Veel spelers kennen Pascal waarschijnlijk als lid van ETC of als penningmeester. We wensen Pascal veel succes en kijken uit naar een plezierige samenwerking! Dat brengt ons ineens op het volgende onderwerp...

* publicatie 18.03.21 *

Nieuwsbrieven

Met regelmaat worden nieuwsbrieven per e-mail verzonden naar alle leden. Ontvang je ze niet? Check dan je spam of controleer het e-mailadres dat in je spelersdashboard staat (log daarvoor in op je spelersdashboard bij Tennis en Padel Vlaanderen). Op diezelfde site kun je trouwens ook alle nieuwsbrieven nalezen, www.tennisenpadelvlaanderen.be

* publicatie 18.03.21 *

Zijn je gegevens veranderd?

Ben je verhuisd, is je telefoonnummer of e-mailadres gewijzigd? Vergeet dan niet je gegevens te veranderen op je spelersdashboard op de site van Tennis en Padel Vlaanderen. Geen idee hoe je dat moet doen? Geef ze dan door aan ons secretariaat.

* publicatie 17.03.21 *