Clubactiviteiten

ClubLadder

Je enkelspel vaardigheden (weer) aanscherpen? Dat kan vooral door te trainen. De clubladder is onder meer een perfecte mogelijkheid. Doe je mee? Of je nu een ervaren speler bent of net begint: met de ClubLadder bij ETC Essen vind je snel tennis spelers van jouw niveau. Meld je aan, selecteer je niveau en geef aan welke dagen je graag speelt. Je krijgt binnen twee weken je eerste wedstrijdmail. De eerste ronde begint maandag 1 april. Klik op de link voor meer informatie of schrijf je nu in: https://sportconnexions.com/etc-essen/

Degene die zich vorig jaar ook inschreef, ontvangt hierover automatisch een bericht van Sportconnexions. Hoe meer spelers deelnemen, hoe meer wedstrijden je kunt spelen op je eigen niveau!

Je kunt je heel het seizoen inschrijven voor de clubladder; geen probleem wanneer je bij de start onvoldoende tijd hebt om deel te nemen.
Damesavond

De vrouwenavond vindt iedere woensdag plaats in de vorm van een op voorhand opgemaakte dubbel-team-competitie onder leiding van Magda Vissers, bereikbaar onder nummer 0474 22 72 28. Inschrijven voor de damesdubbelcompetitie doe je hier.
G-tennis

Op maandagavond van 18 tot 19u is het de vaste tennisavond van onze g-tennissers. De activiteit wordt gecoördineerd door een werkgroep en tennisleraren. De 1e les is na de paasvakantie op maandag 15 april en de laatste is 24 juni. Na het einde van deze reeks wordt een gezellige afsluiting georganiseerd. Lijkt het je leuk om deel te nemen aan de training in groepsverband en om vrij te tennissen? Meld je dan aan via de website van Tennis en Padel Vlaanderen. Heb je een vraag? Neem dan gerust contact op met Gerd Milbou. Haar gegevens lees je onder de link werkgroep. Onze terreinen zijn helaas niet voorzien op rolstoeltennis.
Herenavond

De mannenavond wordt iedere dinsdag georganiseerd, doorgaans na de paasvakantie tot ongeveer begin september. De avond wordt gecoördineerd door Ad van Kaam. Deze avonden zijn vrij toegankelijk voor alle (mannelijke) leden. Ad is bereikbaar onder nummer: 0475 73 08 40.
Jeugdavond

Deze worden georganiseerd op vrijdagavonden, doorgaans na de paasvakantie tot eind juni. Voor meer informatie klik je op deze link.
Maandagmiddag-senioren

Op maandagmiddag wordt er wekelijks door de senioren getennist met als organisator Carl Bierkens. Wil je meer informatie?
Contacteer Carl via nummer: 0498 16 78 46.